dinsdag, 28 februari 2006

Red alert (4): Self promotion

in Dutch
Sommige mensen vragen me: ‘Waarom ben je ineens de politiek in gegaan?” Het is minder ‘ineens’ dan mensen denken. Ik heb al mijn hele leven het gevoel, dat je mensen die het minder hebben dan jij moet helpen in de breedste zin van het woord. Solidariteit. Daarnaast praat ik graag en makkelijk. Combineer die twee dingen en je ziet het: kandidaat zijn (nummer 9) op de lijst van de PvdA is voor mij een logische stap.

En wat wil ik dan allemaal gaan bereiken?
* Ik wil in ieder geval dat jonge mensen een stem én een gezicht hebben in de Bredase gemeenteraad. Grijze mannen in overvloed, jonge vrouwen zijn nog steeds in de minderheid.
* Ik wil mensen in deze individualistische maatschappij verder laten kijken dan hun eigen huisje, boompje, beestje. Niet ieder voor zich, maar er voor elkaar zijn.
* Ik ga natuurlijk voor verruiming van de huidige sluitingstijden in de Bredase horeca. Twee uur is toch veel te vroeg?
* Het armoedebeleid (dat nu streng, maar sociaal is) moet behouden blijven. Dan maar iets minder geld voor prestigieuze projecten!

Ik zou nog uren kunnen doorgaan, maar anders wordt het hier te lang. Als je meer informatie wilt, mail me maar via het menu rechtsboven of klik hier voor de prioriteiten van de PvdA Breda.

Leave a Reply