donderdag, 11 november 2010

Jongleren met tijd

Jongleren met tijdHet is alsof ik al weken aan het jongleren ben met mijn tijd en energie, en soms kan het niet anders, dat er dan wat ballen op de grond vallen. Er moeten nu eenmaal prioriteiten gesteld worden. Ik heb al een maand niet gewandeld, en ook mijn sociaal leven staat op een bijzonder laag pitje. Mijn ouders weten: geen nieuws, is goed nieuws. Alleen Oma ziet me wekelijks.

En de politiek? Dat gaat wel gewoon door, alleen leest u er hier even niets over. Tussen het overdag werken in Den Haag, ‘savonds klussen in de nieuwe flat, en ‘snachts slapen in de oude flat door, probeer ik met enig kunst- en vliegwerk zoveel mogelijk tijd aan mijn officiële hoofdfunctie te schenken. Dat lukt aardig, al moet ik sommige bijeenkomsten laten schieten. Maar wat er ook bij inschiet, is het schrijven van (politieke) achtergronden en verslagen voor dit blog. Het moet maar even zo, mijn motie voor meer uren in een dag heeft het nét niet gehaald.

Elkeweg, over minder dan twee weken gaan we over, en ik hoop per december weer meer aandacht voor dit blog te hebben. Ondertussen ben ik natuurlijk wel gewoon op Twitter, Facebook én Hyves te volgen, en qua politiek is www.pvdabreda.nl een aanrader!

Tags: , ,

3 Responses to “Jongleren met tijd”

 1. Have you ever considered creating an ebook or guest
  authoring on other sites? I have a blog based on thhe same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate yyour work.

  If you are even remotely interested, feel free to shoot me
  an e mail.

  Have a look at my blog; http://www.Eulergroup.com

 2. jack smith zegt:

  Hallo ,

  Ik zie uw website http://www.solveig.nl en het is indrukwekkend. Ik vraag me af of advertentie-opties zoals gastpost, advertentie-inhoud beschikbaar zijn op uw site?

  Wat is de prijs als we op uw site willen adverteren?

  Opmerking: het artikel mag geen teken zijn als gesponsord of adverteren.

  Proost
  jack smith

 3. Tyree zegt:

  you are actually a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any unique trick. In addition,
  The contents are masterwork. you have performed a
  great job in this topic!

Leave a Reply