maandag, 23 augustus 2010

Kleedje (een ode aan de zomer)

Kleedje
Ik kocht Kleedje zes zomers geleden. Felgekleurde gestreepte fleece aan één kant, zwart plastic aan de andere. Kleedje gaat trouw mee naar het Valkenbergpark, zomaar in het weekend, overdag doordeweeks of op dinsdagavonden. Kleedje figureert op vele foto’s en in tweets. Kleedje vormde de basis van ontelbare zwoele zomerdagen en -avonden, maar beschermde ons ook omgedraaid tegen de onverwachte regen. Er passen maximaal 6 mensen op Kleedje, en er kunnen er een stuk of 10 gezellig onder schuilen.

Kleedje is synoniem aan de zomer. De zomer eindigt pas als Kleedje, bedekt met verdorde Valkenbergparkgrassprieten, dubieuze vlekken en riekend naar verschraalde wijn en bier de was in gaat.

Dit was helaas tot dusver geen goede zomer voor Kleedje. Té vaak moest Kleedje binnen blijven vanwege de regen. Maar Kleedje klaagt niet. Morgen is er weer een kans op een uitje, de laatste Parkies van deze zomer. Ook ik hoop stiekem op mooi weer morgen en eigenlijk ook op een prachtige nazomer. Voor Kleedje natuurlijk, niet voor mezelf…

Tags:

One Response to “Kleedje (een ode aan de zomer)”

  1. Neal zegt:

    It’s hard to find your page in google. I found it on 15 spot, you should build quality backlinks ,
    it will help you to increase traffic. I know how to help you, just search in google – k2
    seo tips and tricks

Leave a Reply