dinsdag, 02 november 2010

Archibald II

Welja, dat kon er ook nog bij. Gisteravond is mijn fiets gejat! En niet zomaar een fiets, Archibald II* was al 7 jaar mijn trouwe – enige – vervoersmiddel. Voor de deur van de flat. Even weggezet – op slot! – tussen twee afspraken door, en: foetsie. Ik dacht nog: ze hebben hem even verzet, maar nee… Gewoon weg! Waarom die van mij? Er stonden nog 3 veel mooiere fietsen naast! Ik weet dat dit voor sommige mensen dagelijkse kost is, maar ik woon nu al 10 jaar in de Bredase binnenstad, en dit is mijn allereerste fietsdiefstal, dus ja, ik ben een tikje van slag.

Ik heb al aangifte gedaan, maar voor de zekerheid volgt hier een opsporingsbericht. Archibald II is een damesmodel Omafiets “Old Dutch” met blauw frame en zwarte spatborden. Archibald II droeg ten tijde van de diefstal een mosterdgeel smokingstrikje. Heeft u Archibald II gisteren ná 8 uur ‘savonds zien rijden, of heeft u informatie over zijn huidige verblijfplaats, neemt u dan contact met me op? Ik dank u hartelijk voor uw medewerking!

*) Ik heb de – volgens sommigen rare, ikzelf denk daar anders over, IKEA doet het tenslotte ook – gewoonte om dingen een naam te geven. Mocht u zich afvragen wie Archibald I was: dat was mijn Puch MV50.

Tags:

One Response to “Archibald II”

  1. Archibald II « Solly as a Rock!!

Leave a Reply