maandag, 04 oktober 2010

Beetje klussen

Dit was de keuken...De handtekening op de koopakte was koud gezet, of het eerste tegeltje werd van de badkamermuur getikt. Er volgden er nog velen. De keuken, wc en badkamer werden vakkundig gestript. Alle behang afgestoomd, met onder het behang verrassende kunstuitingen van de bouwvakkers ;) Muurtjes afgebroken en deuropeningen dichtgemetseld. Kozijnen kaalgeschuurd, of weggebroken. Dubbel glas ingemeten. Twee keer met volle aanhanger naar de Milieustraat…

De handtekening op de koopakte was koud gezet, of mijn ouders belden op om ons te feliciteren met ons eerste eigen flatje. “Moet er nog veel gebeuren?”, vroeg ma. “Nee hoor, valt mee,” antwoordde ik. “We hoeven alleen een beetje te klussen…”

Tags: ,

One Response to “Beetje klussen”

  1. In een flat? nog klussen? wat naar! Kost je ook veel meer geld!

Leave a Reply