zondag, 06 juni 2010

Stem 9 juni PvdA – en wel hierom:

Hierbij alvast 7 redenen om 9 juni PvdA te stemmen.
Ga naar www.jobcohen.nl voor nog meer redenen om om 9 juni PvdA te stemmen, maar hieronder alvast de belangrijkste drie:

Eerlijk delen, daadkrachtig hervormen
Crisis en vergrijzing vragen om daadkrachtige maar vooral ook eerlijke hervormingen. De financiën moeten op orde, banen moeten behouden blijven en kwetsbare mensen beschermd. En ook onze kinderen verdienen goede zorg en een fatsoenlijke oude dag. Daarom bezuinigen we het kwetsbare economische herstel niet kapot, vragen we de grootste bijdrage van de hoogste inkomens en ontzien we de middeninkomens.

Gelijke kansen voor iedereen
Iedereen moet het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom willen we de beste scholen en goede banen. Kinderen mogen niet opgroeien in achterstand, oudere werknemers niet aan de kant komen te staan. Voor álle Nederlanders geldt dat je toekomst telt en niet je afkomst. Iedereen verdient een eerlijke kans.

Prettig samenleven
We werken aan mooie wijken met betaalbare huizen en veilige straten. Iedereen moet meedoen, door de taal te spreken en bij te dragen aan een prettige buurt om in te leven. Mensen voelen zich pas echt thuis als ze zich veilig voelen. Overlast en criminaliteit worden daarom aangepakt

Tags: ,

9 Responses to “Stem 9 juni PvdA – en wel hierom:”

 1. hendaikiki zegt:

  Hello, Neat post. There’s an issue along with your website in web explorer, could check this? IE still is the marketplace chief and a good element of people will miss your great writing due to this problem.

 2. My partner and that i both function 48+ but we’re just beginning out in lifestyle and could use help.
  shopping louis vuitton

 3. デイトナ ロレックス
  [url=http://www.fourdaygetaway.com/]ロレックス エクスプローラー1[/url]

 4. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Studying this information So iˇm satisfied to express that I have a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much definitely will make certain to donˇt overlook this website and provides it a glance on a continuing basis.

 5. A flight of 15 geese are set up at 250 yards and coming right for our goose deco. … Please check out the following sections of our online magazine: … With 5 birds to go to fill our 30 bird limit this flight is going to have to pick up the pace and … Canadas are suckers for large goose decoy spreads combined with good calling.

 6. Shop Canada Goose Jackets at Bloomingdales.com. Free Shipping and Free Returns for Loyallists or Any Order Over $150!

 7. The only drawback is that latex might get slippery in wet
  weather. You’re encouraged to comment at the bottom of the article.
  EXTENSOR DIGITORUM Importance to movement: stability of wrist.

  my webpage best selling football gloves

 8. FLEXOR CARPI RADIALIS Importance to movement: stability
  of wrist. Hopefully after reading the following article I will have answered some of your questions and helped
  you make the right choice next time you buy a pair of gloves.
  It is my opinion that this is going to be a successful marketing technique to
  keep people in our system.

  my page top football gloves

Leave a Reply