donderdag, 13 mei 2010

Over tot de orde van de dag

Afgelopen november hield ik nota bene zelf een pleidooi op dit blog, dat inhoud moest prevaleren boven de vorm, en nu gaat het hier al enige tijd over vorm. Mijn nederige excuses, nog voor er iemand een “Mevrouw van Mourik – van der Bruggen, u draait en u bent niet eerlijk” uit kan gooien, lijken me op zijn plaats.

Ik ga weer over tot de orde van de dag.

Nog een paar dagen reces en dan weer vol op-positie. Inhoudelijk en positief kritisch, zoals u gewend bent van de PvdA. Zo’n reces is altijd goed om te reflecteren, te focussen en los te komen van de politieke waan-van-de-dag. Voor mezelf heb ik weer aantal aandachts- en zorgpunten voor de komende periode bepaald, maar ik ben heel benieuwd waar u zich zorgen over maakt.

Wat houdt u bezig, of uit uw slaap?

Tags:

Leave a Reply