donderdag, 06 mei 2010

Een wolkje woorden

Solveig.nl wordcloud
Naar aanleiding van de woordwolken die NRC heeft gemaakt van de verschillende verkiezingsprogramma’s, heb ik mijn eigen teksten eens door Wordle.net gehaald. Wat blijkt? Ik heb het de afgelopen maanden vooral over mensen, Breda, het weer, samen en – erg verrassend – Sven gehad in mijn weblog. Ook de PvdA, werken en campagne doen het goed! Waar het hart vol van is… Hoewel het in die context op zijn minst bijzonder te noemen dat ik blijkbaar ook vaak over de VVD blog.

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik de weblogs van mijn collega’s in de Bredase raad Klaas Dijkhoff (VVD), Sel├žuk Akinci (GroenLinks) en Michel Spekkers (SP) ook bewolkt.

Kijk naar hun woordwolkjes en zoek de verschillen in politieke focus:

Klaas' woordwolk Klaas Dijkhoff (VVD)

Selcuk's woordwolk Selcuk Akinci (GroenLinks)

Michel's woordwolk Michel Spekkers (SP)

Tags: ,

Leave a Reply