maandag, 01 februari 2010

Je suis une part-timerette

Per vandaag werk ik part-time, een 4-daagse werkweek, 0.8 fte. Ja, ik realiseer me dat ik hierdoor nog verder van die emancipatieladder afdonder, maar hear me out:

Na 4 jaar full-time E&P; data management in Den Haag, full time gemeenteraadslidmaatschap in Breda, een bruisend sociaal leven, twee webmasterschappen, vrijwilligerswerk voor de wandelclub, sporten met de wandelclub en *oh ja* een huwelijkse staat met veel kunst- en vliegwerk met elkaar gecombineerd te hebben, was eind vorig jaar de koek op. De kaars ging langzaam uit, de ballen bleven niet meer in de lucht.

Gelukkig werkt mijn baas mee, en mocht ik nou niet meer herkozen worden in de raad – waar ik overigens rasoptimist zijnde niet vanuit ga – dan ga ik gewoon weer 5 dagen per week aan de slag. Na mijn eerste ‘vrije’ maandag kan ik u wel melden, dat het vooral rust in mijn hoofd geeft, want rust in mijn lijf heb ik sowieso niet!

Tags: ,

Leave a Reply