zaterdag, 05 september 2009

Keuzes

Eén zaterdagavond, drie uitnodigingen voor drie uiteenlopende mogelijkheden om hem door te brengen: een trouwfeest, de opening van het politiek seizoen en een Iftar. De keuze voor de invulling van vanavond geeft eigenlijk in een notendop het dilemma waar ik de afgelopen ruim drie jaar regelmatig voor sta weer: waar zal ik mijn schaarse vrije tijd aan besteden. De keuze tussen privé, binnen of buiten spelen, ofwel tussen een ‘normaal’ sociaal leven, nuttig netwerken met collega-raadsleden of naar de mensen in de stad toe. Alledrie belangrijk, leuk en nuttig. Soms is het lastig om de balans te vinden, maar voor vanavond was de keuze snel gemaakt: Eerst naar de Iftar, daarna naar het trouwfeest. Mijn collega-raadsleden zie en spreek ik vanaf volgende week weer vaak genoeg ;-)

Tags: ,

Leave a Reply