zondag, 23 augustus 2009

Zomerstop

Ongewild en onbewust heb ik een zomerstop ingelast op dit blog. Onbewust, wat op al mijn to-do lijstjes stond steeds prominent: blog updaten. Maar er moest nog zoveel meer gebeuren. Puin ruimen. Administratie bijwerken. Naar Awakenings-festival. Naar het park. Sociale contacten onderhouden. Bijpraten. Aan mezelf werken. Naar het Welcome to the Future festival. Cursus volgen. Koken. Boodschappen doen. Mailen. Twitteren. Boeken lezen. Naar NAC. Van de zomer genieten. Kortom, ik kwam er niet aan toe en ik had er ook geen zin in. Mocht u willen weten wat ik deze zomer heb gedaan: check mijn tweets of vraag het me – IRL. Alles is weer bijgewerkt, ik ben weer bijgetankt en er klaar voor. We gaan een hete herfst, een woeste winter en een vurig voorjaar tegemoet!

Tags: ,

Leave a Reply