maandag, 25 mei 2009

Op de hei

Het is mei 2009 en de verkiezingen zijn aanstaande. Niet alleen die voor het Europees Parlement – gaat allen 4 juni stemmen! – maar ook de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 komen in rap tempo dichterbij. Er wordt al hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma, en fractieleden besluiten zich nogmaals kandidaat te stellen – of niet. En dus trok ons rode elftal er op deze prachtige maandag op uit, om in een inspirerende omgeving buiten Ulvenhout te brrainstormen over de grote lijnen, de thema’s die spelen, en de lange termijn plannen voor een sterke en sociale stad.
Natuurlijk spreken we elkaar elke maandagavond, maar tijdens de fractievergaderingen gaat het voornamelijk over de korte termijn politiek, en kom je door tijdgebrek vaak niet aan de grote lijnen toe. Helaas kan ik niet in detail treden – niet omdat het geheim is, maar omdat de gedachtespinsels nog uitgewerkt en geconcretiseerd moeten worden. In ieder geval was het een nuttige dag, die we afgesloten hebben bij de beste Chinees van de gemeente Breda.

Tags:

Leave a Reply