zondag, 05 april 2009

Keek op de week

Een kleine bijkomstigheid van het hebben van een weblog is, dat je geacht wordt het regelmatig bij te houden. Dan blijft het actueel, en is het voor u als bezoeker leuk om terug te komen. Jammer genoeg is mijn week af en toe zo druk en volgepland, dat er keuzes gemaakt moeten worden en dan schiet updaten erbij in. Lang leve Twitter, in dat geval. Om u nu toch een kleine indruk te geven van mijn afgelopen week, praat ik u even snel bij:

* De fractievergadering maandag was kort, maar krachtig. Helaas kan dat niet gezegd worden van de raadsvergadering van afgelopen donderdag. Majeure onderwerpen, dat zeker, maar het had wat korter gemogen.

* Het laatste stadsgesprek over de visie Openbare Ruimte was bijzonder interessant. Discusseren in lagerhuis-setting met 15 minuten per stelling was een goede vondst! De discussies werden hierdoor to the point en spannend. MC MicGee gaf een moderne versie van een Bredaas Volkslied.

* 1 april viel wat tegen dit jaar…

* Mijn broertje wist niet eens dat het Wereldautismedag was, maar was wel blij dat ik hem er mee feliciteerde.

* De Boulevard is erg gezellig op donderdagavond. Te gezellig, eigenlijk, maar gelukkig was dit oude lijf vrijdag vrij.

* Eindelijk was het vrijdag dan rokjesdag, en volgens oerhollands gebruik was het zaterdag gewoon weer dikkewollentruiendag.

* Ik ben er nog niet uit of ik voor, dan wel tegen megastallen ben.

* Weggeefwinkels leveren gezellige, informatieve gesprekken op, en zelfs nieuwe inzichten.

* Binnenkort neem ik echt internet op mijn mobiel, en dan behoren dit soort abominabele updates tot het verleden. Voor nu: mea culpa.

Tags: , ,

Leave a Reply