maandag, 16 februari 2009

Wouter Bos in Breda (2)

Het was een druk bezochte, en inspirerende avond over diversiteit gisteravond in het Florijn College. Inhoudelijke discussies, confronterende video’s, zang en dans. En natuurlijk Wouter Bos. Hij ging in op de PvdA-integratieresolute en meldde dat – na veel protest van onder andere de afdeling Breda – er een extra hoofdstuk aan toegevoegd is, om ook de positieve aspecten te benadrukken. Daarnaast waarschuwde hij tijdens zijn bezoek, dat de economische crisis de kloof tussen autochtonen en allochtonen niet mag vergroten. En vond hij, dat we maar moeten wennen aan dubbele nationaliteiten. Maar hij benadrukte vooral dat we het gesprek aan moeten gaan. Met elkaar. Over elkaar.

Een compleet verslag vind je op de site van de PvdA Breda.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CZdvZKS98Ck]

Lees verder de artikelen in BN/deStem en op BredaVandaag.

Tags:

Leave a Reply