zaterdag, 31 januari 2009

Een avondje NAC

Vanavond was er een ontmoeting van de Bredase raadsleden met de gemeenteraad van Oosterhout, onder het genot van een avondje NAC. Thuis tegen Volendam, een eitje – op papier in ieder geval.
Gelukkig hadden we onderling voldoende met elkaar te bespreken, want het spel van NAC was niet om over naar huis te schrijven. Onge├»nspireerd, rommelig. Goed, door een overvolle ziekenboeg en een aantal schorsingen had Robert Maaskant moeite om ├╝berhaupt een compleet elftal op te stellen, maar dat is geen excuus voor het matige spel. Dat het uiteindelijk bij 1-1 is gebleven, is een gelukje, want Volendam was overduidelijk de morele winnaar. Tijdens de derde helft hebben we nog wat nagesproken over Bredase en Oosterhoutse zaken en zijn we uitgenodigd voor een return – om maar in voetbaltermen te blijven – in Oosterhout.

ps. Deze belabberde wedstrijd was wel de uitgelezen mogelijkheid om even alle stress en agressie van de afgelopen week er verbaal uit te gooien… Er is duidelijk een hooligan aan mij verloren gegaan ;-)

Tags: ,

Leave a Reply