donderdag, 29 januari 2009

Klarenbergse wal

Na jarenlange strijd komt nog dit jaar er een geluidswal achter de woningen op de Klarenberg. In combinatie met geluidswerend asfalt op de Westerhagelaan, krijgen de bewoners eindelijk de gewenste oplossing voor de onveilige en lawaaierige situatie in hun achtertuin. Vanavond was er een informatiebijeenkomst over het conceptplan, zodat de laatste puntjes op de i gezet konden worden. Deze bijeenkomst was niet in het Stadskantoor, maar bij één van de bewoners thuis. En of het nou de locatie was, of de manier waarop de aanwezige ambtenaren het benaderden, ik heb zelden zo’n staaltje interactief beleid gezien. toen huisnummer X meldde dat ze eigenlijk geen boom wilden, meldde huize Y zich vrijwillig aan voor de boom. De kruisjes van de te herplanten bomen werd zonder probleem verplaatst op de kaart. Ook over de hoogte van de Greenwall, en wel of geen kijkgaten viel te praten. Na een uurtje was alles zo goed als rond. De bewoners zijn tevreden – en de PvdA dus ook!

Tags:

Leave a Reply