dinsdag, 23 december 2008

Dag 5 Serious Request 2008

Ga naar 3FM.NL en geef!!!

Onverwacht – normaal zijn er geen updates op dag 5 – is er vandaag een voorlopige tussenstand bekendgemaakt van de Serious Request 2008 actie. Er is nu 1.377.338 euri! opgehaald. Een prachtig bedrag, maar de dj’s vrezen dat ze de 2,5 miljoen – die nodig is voor de toegezegde extra 2,5 miljoen van minister Koenders - niet gaan halen Het lijkt erop dat de particulieren als een dolle hond geven, met enorme rijen voor de brievenbus van het Glazen Huis in Breda als gevolg, maar dat de bedrijven het een beetje laten afweten. Misschien een gevolg van de kredietcrisis of de angst voor een recessie? Dus, als je het nog gedaan hebt, laat die 36 miljoen vluchtelingen niet stikken en DONEER op 3FM!

Tags: , ,

Leave a Reply