zaterdag, 01 november 2008

Rood, maar dan anders

Zandpad, Utrecht. foto: FOTO HARRY VERKUYLEN AD

Vechtdijk, Utrecht. Zaterdagmiddag kwart voor 4. Aan het einde van de tocht wandelden we over het beruchte Zandpad. Auto’s reden af en aan. Stopten. Mannen stapten uit. Liepen een woonboot binnen. De gordijnen gesloten…
Ik ben zelf best ruimdenkend en vind dat prostitutie nu eenmaal bij de mensheid hoort, maar op deze zaterdagmiddag vraag ik me dan toch af (niet oordelend, maar puur uit nieuwsgierigheid), wat deze heren tegen hun vrouwen – ik kan me niet voorstellen dat ze allemaal vrijgezel zijn – hebben gezegd? “Ben even naar de supermarkt”, of: “De wedstrijd / training liep uit”?

Tags:

One Response to “Rood, maar dan anders”

  1. A.Wolfsen zegt:

    Lekker hoor, van je kut een vuilnisvat maken.

Leave a Reply