maandag, 06 oktober 2008

Infadels live @ Mezz

Voor een workshop podium performance hadden alle bandjes uit Breda en omstreken gisteravond naar de Mezz in Breda moeten komen. Voor slechts een fractie van het bedrag dat je normaal voor zo’n workshop moet neerleggen, lieten de Infadels zien hoe het echt moet! Vanaf het eerste nummer spatte de energie ervan af. En als zo’n band op het podium zó tekeer gaat, kun je toch niet stil staan? Zelfs ik, met mijn moeie benen van het rennen, stond te springen. Live zijn ze zoveel beter dan op cd. Vanaf het eerste nummer stond de zaal op z’n kop.
Na afloop van het concert stonden ze zelf hun merchandise en cd’s te verkopen, hoe cool is dat? De band nam rustig de tijd om met iedereen op de foto te gaan, even te praten. Daarom heb ik voor het eerst in jaren, weer eens een officieel album – hard copy – gekocht. Gesigneerd, ter plekke, door alle bandleden. Daar kunnen heel veel bands, die denken dat ze er al zijn, nog wat van leren.
(Lees ook de recensie op 3voor12lokaal).

Tags: ,

Leave a Reply