zondag, 05 oktober 2008

Ren je Rood 2008

Comfortabele witte shirtjes dit jaar! (foto: marion cj harberts)

Ik had van te voren een peptalk nodig van teammanager Henk Haarhuis wegens geen zin en slecht weer, maar ik heb het gered. En niet eens in zo’n slechte tijd: 31:32 minuten. Geloof je me niet? Kijk hier maar eens goed! Rood petje, wit shirt, lamlendig zwaaiend: dat ben ik. Al met al ging het best aardig, al kon ik mijn schema – 5 minuten rennen, 1 minuut wandelen – jammer genoeg niet in praktijk brengen. In het begin stond er zo veel volk langs de route, dat ik niet durfde te gaan wandelen. Helaas moest ik dat halverwege bezuren met steken in mijn zij. Ach, ik ben hardlopend gefinished en daar ging het om. En met ons PvdA – Ren je Rood – team zijn we 23e geworden, netjes in de middenmoot van de bedrijvenloop. Volgend jaar ga ik proberen Richards tijd (20:25!!!) te verbreken. Of is dat wat overmoedig?

Tags: ,

Leave a Reply