vrijdag, 15 augustus 2008

Stadsverwarming: Essent voor de rechter?

De gemeente Almere heeft stadsverwarmingsleverancier Nuon gedagvaard, omdat zij te hoge tarieven hebben berekend aan de inwoners van Almere voor de levering van stadsverwarming. Dit is tegen de afspraak, die ooit met de juridische voorganger van Nuon gemaakt is.

Al een aantal maal heeft de PvdA in Breda aandacht gevraagd voor de problematiek van de kosten van stadsverwarming t.o.v. de kosten van een eigen verwarmingsketel. Collega Frans Szablewski en ik stelden naar aanleiding van het bericht uit Almere vragen namens de PvdA fractie aan het College. Aangezien de Gemeente Breda ook een niet-meer-dan-anders afspraak met de voorganger van Essent had, willen wij graag weten of er vanuit Breda een vergelijkbare actie ondernomen kan worden.

Zie ook: website PvdA Breda

Update @ 18/08/2008 Artikel in BN/deStem
Update @ 19/08/2008 Artikel op Gemeente.nu

Tags: ,

Leave a Reply