zondag, 27 juli 2008

Dynamo Solly

Solly de DynamoWeek één van het reces heb ik heel veel geslapen, de tweede week was ik in Londen voor mijn andere baan, de 3e week liep ik de 4Daagse en afgelopen week… verveelde ik me dood! Dat het op mijn ‘day-job’ bijzonder rustig was – “de hele afdeling is met sabbatical vakantie” – hielp ook niet mee. Grappig, de hele maand juni hield ik mij, rennend van vergadering naar bijeenkomst naar overleg, op de been met het mantra “nog x weken tot het reces, nog x weken tot het reces…” en nu kan ik niet wachten tot het politiek seizoen weer begint. Ik wist niet dat er ‘savonds écht niets leuks op tv is en het is zo stil in mijn mailbox, dat ik mezelf een mailtje heb gestuurd (!) om te testen of mijn pvda-account nog leefde…

Natuurlijk doe ik ook wat nuttigs met die zeeën aan extra vrije tijd. Ik heb tijd om me te verdiepen sommige materie, aan lange termijn visies te werken en mijn persoonlijk actieplan bij te werken – in plaats van steeds ad-hoc te moeten reageren op het topic van de week. Ik werk mijn e-mails en dossiers bij, ruim dingen op… Toch heb ik voor de zekerheid volgende week een werkbezoek gepland en ga ik een cursus doen.
Ja, ik ben nu eenmaal een dynamo: van actie word ik vanzelf actief, van rust wordt ik rusteloos – en vervelend.
Gelukkig, nog maar 4 weken tot het eind van het reces, nog maar 4 weken tot het eind van het reces, …

Tags: ,

Leave a Reply