zondag, 13 juli 2008

The ministry of Solly walks

Het is reces en ik heb een week vrij genomen van mijn werk. In plaats van dat ik het voorbeeld van vrienden en collega’s volg en -hop- met mijn togus op een tropisch strand ga chillen, ga ik met mijn 44 duizend meest dierbare vrienden en mijn paps fijn een stukje wandelen in de omgeving van Nijmegen.

Wilt u weten waar ik aanstaande dinsdag tot en met vrijdag zo tussen 4 uur ‘sochtends en een uurtje of half één ‘smiddags uithang – en dat wilt u echt weten, geloof me – volg mij dan live. Ik ben één van de 7.500 uitverkoren testlopers die zijn uitgerust met een chip aan hun schoenveter (‘liever niet in rugzak of tas, de chip registreert alleen als hij minder dan 40 cm boven de grond is’).
Pomtiedom, de paden op, de lanen in… pappie loop toch niet zo snel!

Tags:

Leave a Reply