zondag, 30 september 2007

Eindelijk Nachtnet

‘Dames en heren, het zo gewilde, doch enigszins vertraagde Nachtnet in Brabant vertrekt over ongeveer twee maanden. Herhaling…’

Hoera! Ik was al bang dat het er niet meer van zou komen maar de kogel trein is door de kerk: Brabant krijgt definitief haar Nachtnet! De PvdA heeft zich hier jaren sterk voor gemaakt ! Het is nog niet helemaal zeker, maar aangezien de nieuwe dienstregeling 9 december 2007 in gaat en de Nachttrein op donderdag- vrijdag en zaterdagnacht zal rijden, kunnen we op – vermoedelijk – 13 december 2007 voor het eerst veilig ‘snachts terug naar Breda komen uit Rotterdam of Tilburg of Eindhoven. De voorgenomen dienstregeling is hier te vinden!

ps. Natuurlijk gaat de Partij van de Arbeid in Noord-Brabant deze eerste rit vieren met een opvallende actie. Meer nieuws volgt snel…

Tags: ,

Leave a Reply