donderdag, 05 juli 2007

G.Z.R.

Ik ontmoette ze vaak in India: Reizigers, waarvoor de reis belangrijker was dan de bestemming. Zo zit ik niet in elkaar. Ik vind reizen puur een manier om ergens te komen. Van A naar B. Als de reis comfortabel is, en het uitzicht leuk, dan is dat mooi meegenomen. Maar reizen puur om het reizen leek me eigenlijk niets voor mij. Tot nu dan.
Vandaag hebben we een officiële ‘Grote Zinloze Reis’ geboekt. We gaan op een zaterdag met de trein naar Londen, slapen een nachtje in een hotel (we konden niet op een dag heen-en-weer) en reizen op zondag weer terug. In totaal zo’n tien uur in de trein en effectief evenveel tijd in Londen. En dit alles omdat mijn trein-o-fiele vader zo graag eens met de Eurostar door de kanaaltunnel wilde reizen. En wij voor één keertje wel (mede)Reiziger wilden zijn.

Tags:

Leave a Reply