zondag, 17 juni 2007

ff pluggen – Milieudebat PvdA Breda

Dinsdag 19 juni om 20.00 uur organiseert de Partij van de Arbeid een Politiek Debat in het Florijn College aan de Wilhelminasingel 30 met als thema ‘Wat betekent het Milieubeleid van Minister Cramer voor Breda?’.

De 100 dagen van het kabinet zitten erop. Het nieuwe beleid is uiteengezet in voornemens. Het komt nu aan op de uitwerking van deze voornemens. Minister Cramer huldigt de opvatting dat de gemeenten een doorslaggevende rol hebben te vervullen voor het welslagen van haar milieubeleid. Welke ambitie heeft Breda voor een kansrijk en vooral vernieuwend milieubeleid? Het is tijd voor een inhoudelijke discussie!

De bijeenkomst start met een uiteenzetting van het landelijke milieubeleid door Lambert Verheijen (Dijkgraaf Waterschap Aa en Maas) waarna Solveig van der Bruggen (Gemeenteraadslid PvdA Breda) in gaat op de actuele Bredase Milieuvisie in relatie tot het PvdA verkiezingsprogramma. Aan de hand van stellingen kunnen de aanwezigen vervolgens in kleine groepjes hun mening inbrengen en daarbij prioriteiten aangeven.
Iedereen is van harte welkom om mee te discussiƫren. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar lwgmimo@pvdabreda.nl

Tags:

Leave a Reply