maandag, 11 juni 2007

Rumble in my tummy

De hele winter heb ik ‘m weten te ontwijken, maar zaterdagavond had hij me te pakken. Ik probeerde nog tegen te stribbelen, door te zeggen dat het nu echt niet uitkwam: ik had een borrel, feest, bezoek morgen, maar het mocht niet baten. Met tegenzin gaf ik me over… Zondag heb ik de hele dag het interieur van ons toilet bewonderd – het ventilatierooster mag wel eens schoongemaakt worden – en geleefd op thee, bouillon en geroosterd brood. ‘sAvonds heb ik Manlief naar de nachtwinkel gestuurd voor meer wc-papier. Vanmorgen heb ik mij, pas voor de tweede keer, ziek moeten melden. “Buikgriep? Het heerst enorm op het moment, beterschap!”, zei de HR-dame. Mijn maag gedraagt zich alweer beter, eist zelfs fatsoenlijk eten. Ik durf het nog niet aan – ‘wat er niet in gaat, hoeft er ook niet uit’-, ik drink dus maar een kopje bosvruchtenthee.

Tags:

Leave a Reply