zondag, 18 maart 2007

Mea Culpa

Tip: plan nooit je bruiloft en aansluitende huwelijksreis middenin het politieke seizoen!

Afgezien van het feit dat je bij terugkeer uit Cuba een jet lag van hier tot Havana hebt, er 600 mailtjes op je wachten, er fractie-, pre-kadernota, commissie- en raadsvergaderingen voorbereid moeten worden, men op je werk ook met smacht op je heeft gewacht (getuige de stapel op je bureau), is het grootste nadeel dat je elke dag weer om half 6 tot de harde realiteit geworpen wordt. De honeymoon is voorbij – gelukkig hebben we de ongeveer 1500 foto’s nog ;-)

Elkeweg, na een weekje crisismanagement – mijn papierbak is nog nooit zo vol geweest, heb ik nu ook weer bijna alle lopende dossiers door kunnen lezen en ik sta te trappelen mij weer voor de volle 100% in te zetten in de raad. Daarnaast stond dit weblog ook erg laag op het to do-lijstje, maar dat ga ik weer goedmaken!

Tags:

Leave a Reply