donderdag, 08 februari 2007

Clara

Hoewel ons mam sinds haar huwelijk met ons pa Luthers is, kruipt haar Katholieke bloed ruim twee weken voor De Dag waar het niet gaan kan. Ze belde vanavond en Thadde nam op. “Sol, jullie mam aan de lijn, iets met Clara en worsten?!” Lachend nam ik de telefoon over. “Hoi meis! Nou, met het weer op jullie trouwdag zit het helemaal snor hoor!”
Ze bleek net terug van een dagje Meerseldreef samen met haar broer en zwager. Ze had een worst naar St. Clara gebracht. “En niet zomaar een worst, maar eentje van de HEMA”. Ze heeft daarbij gebeden voor een mooie dag in de dubbele betekenis. Daarna is de worst – deels – opgepeuzeld en hebben de Clara-gangers een pintje gevat.
Ik ben zelf helemaal niet gelovig, maar… baat het niet dan schaadt het niet!

Tags:

Leave a Reply