zaterdag, 23 december 2006

End of Sabbatical

Ik heb de afgelopen tijd niets gepost, niet omdat ik niets te melden had*), maar simpelweg omdat ik het druk had. Baan, raadswerk én het voorbereiden van een bruiloft – 24 februari 2007 is de grote dag – vreten vrije tijd. Ik heb zelfs overwogen te stoppen met dit weblog. Dat doe ik dus niet, ik moet er maar gewoon tijd voor maken (tip van mijn wijze oma)! Elkeweg, ik ben weer helemaal terug en wens jullie

Happy holidays and a good 2007!!!**)

*) er liggen nog hersenspinsels over verweesde, verminkte straatparaplu’s, de impact van 11/12 a.k.a. de invoering van de nieuwe dienstregeling door de NS en de gezelligheid van een avondje NAC Breda, maar die hebben jullie van me te goed. Onder het kopje ‘Flashback’ zal ik die binnenkort plempen.
**) Yep, I will keep blogging in English, if I feel like it!

Leave a Reply