maandag, 21 augustus 2006

Post-reces

Het politieke seizoen is weer begonnen:
Zaterdag was de jaarlijkse barbecue met burgermeester, raadsleden, aanhang en ‘crew’ in Koetshuis Anneville. Saillant detail: toen onze burgermeester tijdens het welkomstwoord meldde dat het ergens toch jammer was dat het Landgoed Anneville tijdens de gemeentelijke herindeling in 1997 van Breda naar Alphen-Chaam is gegaan, begon het enorm te onweren en regenen… Ondanks het slechtere weer was het een gezellige avond.
Zondag waren we uitgenodigd bij de Bredase Harley Dag om te zien hoe een organisatie met 200 vrijwilligers en slechts 4 (VIER) agenten 65.000 bezoekers en 5.000 Harleys ‘in bedwang houdt’. Hoewel het weer roet in het eten gooide, was het een leerzame dag – heel veel mensen gesproken. Nuurlijk blijft het ook gewoon een superleuk evenement – mocht achterop een politie-Harley mét sirene (daar zijn helaas geen foto’s van).

Leave a Reply