dinsdag, 25 juli 2006

Origami

Nog twee weken en dan begin ik met mijn nieuwe baan. Ik wordt een echte OV-forens, dus de maandtrajectkaart is aangevraagd en mijn nieuwe ‘mode of transportation‘ van en naar de stations arriveerde vanmorgen. Na de enorme en ‘enigszins’ zware doos twee trappen te hebben opgesjouwd naar mijn flat, ontdekte ik dat vouwfietsen opgevouwen en deels gedemonteerd worden geleverd. Fijn. In de handleiding staat wél hoe je zo’n ding moet inklappen, maar niet hoe je hem moet monteren. Leuk. Nu ben ik redelijk technisch, maar het was vanmiddag 35 graden. In de schaduw. En wij hebben een serre. Joepie.
Elkeweg, na een uur prutsen én de hulp van onschatbare waarde van MijnLief stond het vehikel te blinken in mijn woonkamer. Zo, nu eerst een rosé’tje in het park.

Leave a Reply