maandag, 27 maart 2006

Boem! Paukeslag!

Zaterdagavond zijn ik en MijnLief naar het slotfeest van de Boekenweek geweest: Kees van Kooten trad op in de bibliotheek. Ja, Solly ging literair! Het was een leuke avond, met vermakelijke korte verhalen en geïmproviseerde grappen. Hoe zo’n Boekenweek tegenwoordig commercie en cultuur bij elkaar kan brengen, was duidelijk zichtbaar. De avond werd mede geörganiseerd door een boekhandel – die, gezien de rij vóór de signeertafel, ook een prima avond had!

Elkeweg, een volledig verslag van de avond vind je hier. Eén quote wil ik hier dan wel droppen, omdat voor mij persoonlijk zo herkenbaar is – al moet er bij ‘moeder’ wel ‘vader’ gelezen worden, en gaat het niet om mijn kinderen maar om die van mijn broer en zwager!

Mijn kleinzoon moet mij de allerleukste vinden. Hij mag om níemand meer lachen, dan om zijn opa van moeders zijde!

Leave a Reply