donderdag, 16 februari 2006

Red alert (1) : On the radio

in Dutch
De campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart aanstaande is in volle gang! Was het in het begin nog één á twee bijeenkomsten per week, nu is het elke avond wel bal en soms moeten we (de eerste 15 van de lijst) ons zelfs opsplitsen… Vanavond was een interview op de locale radio met onze lijsttrekster Marja Heerkens. Ze had, naast het beantwoorden vragen van luisteraars en het draaien haar top 3 plaatjes, ook 10 minuten om onze speerpunten uit te leggen. ‘Wie wil er nou tien minuten naar mij alleen luisteren? ‘ dacht ze, dus nadat Marja kort haar verhaal had gedaan, liet ze de 5 nieuwelingen op de lijst (waaronder ik!) aan het woord. Spannend!, maar volgens vrienden en familie die luisterden kwam het heel jong, fris en onderhoudend over. Ook beluisteren? Klik!

Leave a Reply